I samband med att du registrerar dig till något av de event vi ordnar samlar vi in personlig information. I enlighet med GDPR har du rätt till information kring varför din persondata samlas in och hur den används.

Vilken information är det som vi samlar in och vad har vi den till?
De personuppgifter vi ber om är de du fyller i när du anmäler dig till event.

Vi använder informationen för att hålla kontakt med dig och för att kunna fakturera dig.

Den information som samlas in hanteras av personal på företagen på Paraiba AB, Inbilda och Skapa framgång. Vi säljer ingen information om dig till tredje part.

Hur länge sparar vi informationen om dig?
Vi spara informationen om dig för att kunna redovisa detta för skattemyndigheten i enlighet med svensk bokföringslag sparas dina uppgifter.

Vi sparar även dina uppgifter för att kunna skicka erbjudanden och uppdateringar för kommande event tills dess att du meddelar oss att du inte vill ha mer information från oss.

Var finns informationen som vi har om dig?
Vi försöker alltid hålla information om dig inom Europeiska Unionen. Ibland behöver vi av tekniska orsaker arbeta med mjukvaruföretag och liknande som finns utanför Europeiska Unionen.

Dina uppgifter kommer att finnas lagrade på den server som webbplatsen är byggd på, samt på den e-postserver som hanterar vår e-post. I dagsläget hanteras webbplatsen via Binero, ett av Sveriges mest använda webbhotell.

Vilka rättigheter har du?
Tillgång: Du kan när du så önskar fråga oss om vad det är för information som vi har om dig.
Ändringar: Du kan när du så önskar komma in med ändringar i informationen om dig.
Borttagning: Du kan Efter att du blivit fakturerad be om att bli borttagen och då tar vi bort den information som vi har om dig. Undantaget är den information som berör skattemyndigheten och omfattas av Svensk bokföringslag vilket ligger utanför vår bestämanderätt.

Ändringar i denna policy?
Vi arbetar alltid med att hålla våra policys så mycket uppdaterade som det går. När vi gör uppdatering kommer dessa att publiceras på den här sidan.
Detta dokument är skapat den 9 september 2019.

Hur du kontaktar oss?
Om du har några frågor om den här policyn eller om hur vi hanterar personlig uppgifter får du gärna kontakta oss. Du kan göra det på nedanstående adress:

Paraiba AB
Kungsgatan 1B
432 45 Varberg, Sverige
hej@paraiba.se